Om os

Fjordlund Bilhus - kvalitet og stabil vækst

Fjordlund Bilhus blev grundlagt af Kenneth B. Petersen i februar 2020 med støtte fra to lokale investorer, der deler Kenneths passion for biler: Stig Rasmussen er i dag medejer og bestyrelsesformand. Kaspar Jakobsen er medejer og driver i øvrigt Randers Kød Engros.

Kenneth har en solid, faglig baggrund som mekaniker, før han opdagede at han brændte mere for bilsalg. Han har over 10 års erfaring med salg indenfor bilbranchen, blandt andet som salgsleder.

Da Kenneth, Stig og Kaspar mødtes første gang, stod det hurtigt klart, at der var tillid, god energi og en fælles entusiasme for kvalitetsbiler. Det var kort sagt et godt match, og samarbejdet var en realitet.

Støt stigende salg trods ublid opstart

Den nye virksomhed fik en ublid opstart med nedlukning på grund af Corona, men har trods hindringerne oplevet støt stigende salg siden begyndelsen. Især har mange tilfredse leasingkunder været en vigtig faktor i den gode start. Stabilitet og kvalitet har hele tiden været målet.

I december 2021 startede Sigurd som salgselev. Sigurd er et stort aktiv for Fjordlund Bilhus med sin passion for bilsalg, og han brænder for at opfylde kundernes ønsker.

Kenneth og Sigurd er de to venlige ansigter, du til daglig vil møde, når du besøger Fjordlund Bilhus: ”Vi er bare to rolige jyder, som elsker at sælge biler. Vi glæder os til at tage imod dig."

Nyhed
Volvo

Volvo V90

D4 190 Momentum aut.
Volvo V90 D4 190 Momentum aut.