Fjordlund Bilhus / Leasing
Leasing biler

Leasing af din næste bil

Vores klare fokus ligger på leasingbiler. Du kan lease bil hos os både til privat- og til arbejdsbrug. Branchen er ikke så afgørende, da vi kan skaffe biler til de fleste formål.

 Beregn leasing

Operationel leasing

Fordelene ved leasing er til at få øje på: Du kan udskifte din bil ofte uden den helt store engangsudgift. De fleste af vores kunder har aftaler, som løber for et år ad gangen. Service og driftsudgifter er indeholdt i en aftale om operationel leasing, så du helt slipper for uforudsete udgifter. Der er heller intet krav om køb, når leasingperioden udløber. Det giver dig maksimal fleksibilitet.

Splitleasing

Vi tilbyder også splitleasing, som kan være en fordel, hvis du har en firmabil, som du også bruger privat. Du betaler kun for de kilometer, som du kører privat, og du slipper for at blive beskattet af fri bil. Jo færre kilometers privat kørsel, jo lavere bliver ydelsen. Da udgiften deles mellem virksomhed og medarbejder, kan du typisk få råd til at vælge en lidt bedre bil.

Finansiel leasing

Finansiel leasing giver dig den laveste månedlige ydelse, fordi du overtager brugsretten og nærmest køber den på afbetaling – bare uden at betale registreringsafgift som ved køb. Ved leasingperiodens slutning er du forpligtet til at købe bilen til den restværdi, som er aftalt på forhånd. Medmindre en anden køber står parat til at betale restværdien.

Nyhed
Fiat

Fiat 500e

Icon Cabrio
Fiat 500e Icon Cabrio